-->
Monet on varmasti kuulleet suht uudesta Makeup Eraser tuotteesta, joka siis on käytännössä pyyhe jolla meikit lähtee pelkän veden avulla. No, törmäsin Tokmannilla tälläiseen Make-Off Glove tuotteeseen, jonka idea on täysin sama. Pyyhkeen muodon sijasta tää tosin on hanskan mallinen. Ja Makeup Eraserin 20€ hinnan sijasta tämä kaveri maksoi vain 3,69€.

cheap makeup eraser dupe test
"Poistaa meikin helposti ja tehokkaasti ilman puhdistustuotteita. Kastele käsine haalealla vedellä ja hiero kasvot puhtaaksi. Sopii hyvin herkälle iholle." Sounds kinda good, right? 

Kuvasin teille ihan videon, jossa ensimmäistä kertaa kokeilen tätä tuotetta. Mulla on tällä videolla naamassa ihan kaikki mahdollinen. Primer, meikkivoide, jonka olen beikannut mm. silmien alta, voidemainen ja puuteri varjostustukset, vedenkestävä ripsiväri, pomade kulmaväri joka ei siis vain hankaamalla lähde pois sekä meikinkiinnityssuihke (ja muut ei niin olennaiset jutut). Poistan meikin myös siltä puolelta kasvoja, joka on tällä hetkellä jostain syystä hieman ottanut itseensä ja pukannut finnejä normaalia enemmän, suokaa se anteeksi.Mitäs mieltä mä tästä sitten olen? Varmasti pääsee käyttöön toistamiseenkin, mutta tuskin ihan koti oloissa. Luulen, että tästä tulee sellanen laiskojen iltojen pelastus, kun olen jossain muualla kuin kotona. Itse vihaan meikkien pesemistä lavuaarissa, suihkussa se hoituuu paaaljon kätevämmin siinä kaiken muun ohessa. Tän käsineen lisäks kyllä mielelläni huuhtelisin kasvot vedellä vielä jälkikäteen ja ripsarit puhdistaisin erikseen, koska ne ei kokonaan pois lähtenyt.

Kaiken kaikkiaan sanoisin että 3½ / 5. Hinta ei ollut paha ollenkaan ja periaatteessa tämä tekee mitä lupaa, toki putsarilla pestynä lopputulos on puhtaampi ja raikkaampi. Jos jotain parantaisin niin käsine voisi olla hieman paksumpaa ja pehmeämpää materiaalia.

EDIT 20.12. Mun herkkä iho ei tästä selkeästikkään pitänyt niin paljon kuin itse pidin. Ei tullut tarpeeksi puhdasta jälkeä, sillä seuraavana aamuna huomasin pienten finnien nousseen eri puolille kasvoja. Ehdottomasti siis jatkossa näen hieman vaivaa ja jatkan meikinpoistamista ihan kunnon putsarilla ja runsaalla vedellä.

Ootko sä jo kokeillut tälläisiä meikinpuhdistuspyyhkeitä? Mites tää tuote, hit or miss? 

5 kommenttia

 1. Oho en ois kyllä uskonut, että noin toimii! :O ei oo kyllä hinnalla pilattu, joten pitää varmaan hakea kaappiin muutama reissuja varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin yllätyin kyllä! Toi on reissussa varmasti tosi kätevä, ei tosin montaa päivää putkeen tolla voi pestä kun toi ite käsine pitäis kans saada pestyä koneessa jossain välissä.

   Poista
 2. Tätä on kyllä pakko testata! Olis varmaan tosi kätevä just niille laiskoille illoille :)

  VastaaPoista
 3. Tää ois mulle just eikä melkein, tällähetkellä asiaa toimittaa ihan normi käsipyyhe ja tämä olisi varmasti parempi iholle! pitääkin laittaa testiin!

  VastaaPoista