-->
2016-11-23-055532-1-01_31337192005_o_2   
Jokunen aika sitten blogger uudistui, kuten moni kyseistä palvelinta käyttävä on varmasti huomannut. Omasta mielestäni uudistus on tehnyt sivuston yleisilmeestä siistimmän ja yksinkertaisemman näköisen, mutta käyttäminen on huomattavasti enemmän aikaa ja vaivaa vievää. Yksi iso asia, jota itse kaipaan on yleissilmäys tilastoista ja odottavista kommenteista. Nyt nämäkin tiedot täytyy erikseen klikkailla auki ja käydä katsomassa. Myös lukemieni blogien uusimmat postaukset täytyy avata erillisellä klikkauksella. Hiljalleen tähän ollaan jo totuttu, mutta tosissani toivon, että jonkinlaisia muutoksia ja parannuksia olisi vielä tulossa.

nyx

Uudistuksia löytyy myös mun blogista. Kävin kaikkien postausten tunnisteet läpi yhtenä myöhäisenä iltana ja nyt kaikki postaukset on jaettu selkeisiin kategoriohin. Suosituimmat ja eniten käytetyt, niin sanotut "pääkategoriat" löytyvät kätevästi tuolta yläpalkista. Sen lisäksi on ns. alakategorioita, jotka löytyvät kirjattuna jokaisen postauksen yhteyteen ja niitä klikkailemalla löydätte tunnetusti lisää samaan kategoriaan kuuluvia postauksia. Tämä helpottaa huomattavasti mun postaamista ja toivottavasti myös teidän seikkailua mun blogissa!

Kategorioiden lisäksi olen fiksaillut ulkoasua uuteen uskoon ja jälleen hieman pohtinut blogini sisältöä. Tällä hetkellä kauneus- ja meikkijutut sekä oman elämän jakaminen blogissa tuntuvat luonnollisimmilta asioilta, joten postaukset painottuvat varmasti pitkälti näiden asioiden ympärille :-)

Mitä mieltä olette näistä uudistuksista? Palautetta ulkoasun toimivuudesta ja kaikesta muustakin saa ehdottomasti antaa! Mun blogia voi bloggerin lisäksi seurata bloglovinissa, blogit.fi -sivustolla sekä facebookissa. Näitä kanavia seuraamalla saat aina tiedon uusista postauksista, jos meinaa bloggerin kautta seuraaminen hieman jäädä taka-alalle. 

6 kommenttia

 1. Hei upea tää sun uusi ulkoasu! :) Onko tää Etsyn? Mulla on haastava päätös tulossa vuoden vaihteessa kun aion uudistaa oman blogin ulkoasuni, mutta toivon vaan että siitä tulis vaivatta sellainen kiva... Pahoin pelkään ettei tuskanhieltä säästytä vaikka ostaisinkin valmiin pohjan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo on etsystä, johon oon sitten tehny omat muokkaukseni. Yleensä oon tykänny tehdä ite ulkoasut mut tällä kertaa halusin päästä mahollisimman vähällä työllä.. Että suosittelen kyllä tota etsyä, siellä on vaikka minkälaisia ulkoasuja ja usein niiden myyjät tarjoaa siihen samaan hintaan vielä asennuksen/apua ulkoasun asentamiseen, niin ei tarvii kauheesti hikoilla :-D

   Poista
 2. Aivan ihana myös mobiililaitteella! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, huippua! Odotan kyllä innolla et pääsen näkee sun uudet blogi meiningit! ❤

   Poista
 3. oujee mikä ulkoasu! Super magee. Etsy on kyllä paras blogin ulkoasuja varten :--P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iso kiitos! jep, se on kyllä kätevä :-)

   Poista