-->
turquoiseearringsturquoiseearrings222621054464_43f45cf035_o_2Voiko halvalla saada hyvää? No tällä kertaa (...taas) siinä taisin onnistua! Nää pienet ja niin kauniit, vintage-tyyliset korvakorut kustanti mulle hurjat 71 senttiä. Kyllä, ebayn ihmeellisestä maailmasta eksyin eräänä iltana etsimään tälläisiä turkoosilla kivellä olevia koruja, tämän postauksen innoittamana. Menihän siinä hetki ja toinenkin, kun selasin koruja ja yritin keksiä hakusanaa millä löytäisin kaikista parhaimman näköiset korut. Sittenpä löysin nää ja päätin kokeilla onneani. Ihan sydämet silminä näitä katoin ja ihailin, kun ne vihdoin tuli Pitääpäs joku toinenkin kerta selata koruja ebaysta, sieltä löytyy nimittäi kaikkee kivaa, mitä ei jokaisesta kaupasta täältä löydy ;-)  

Eikö ookkin söpöt? Mites, löytyykö sieltä toiselta puolelta ruutua ebay hulluja? Mulla taitaa olla ainakin yksi paketti taas matkalla kohti suomea... :-D

11 kommenttia

 1. Äää miten kivat!!♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi26/11/15

  Voitko tehdä postauksen siitä miten muokkaat kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, mullei oo mitään tiettyä samaa kaavaa jonka mukaan muokkaisin kaikki kuvat. käytän muokkaamisen vscocam, gimp2 ja photoscape ohjelmia. laita vaikka sähköpostia jos haluat tietää miten joku yksittäinen kuva on muokattu :-)

   Poista
 3. Heiii miten oot saanu sivun/välilehden tuohon omaan esittelyyn? On ihan törkeen kätevä! Kun en haluais omaan blogiin laittaa välilehtipalkkia yläreunaan (tosi tökerön näkönen) ja ois kuitenkin aika paljon esiteltävää ja kerottavaa. Oon koko illan etsinyt jotain järkevää sivu/välilehtijuttua ja sattumalta tulin lukemaan sun blogia taas ja huomasin tuon esittelyn! :) Oot paljon ja hienosti koodaillut omaa blogiasi, onko tuo jostain netistä löydettävissä vai pidätkö omana tietonasi värkkäillyn koodin? :D Please, save me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkotatko siis tuota tekstin pätkää mitä klikkaamalla pääsee mun ja blogin pidempään esittelyyn? :-) jos sitä tarkoitat, niin oon ihan vaan tehnyt sivun ja sitten lisännyt tuon tekstin sivupalkkiin teksti gadgetilla, ja linkittänyt ko. sivun tohon ihan niinkun postauksessakin pystyy linkkittämään. Toivottavasti tajusin mitä tarkotit, kerro ihmeessä jos meni ihan mehtään :-D ja kysy lisää jos tarttee, mielelläni autan!

   Poista
  2. Aa nyt ymmärsin :D Linkititkö sen gadgetin html:ssä, kun itse gadgetin tekstiä tehtäessä ei voi linkkiä suoraan laittaa? Ja ethän pahastu jos lainaan ideaa? Mulla on ollut kuitenkin siis mielessä laittaa Annika | 20 | KPO siihen reunaan jo monta kuukautta sitten, en halua siis matkia! :) Sulla on kyllä sairaan hieno blogi ♥

   Poista
  3. kirjotin ton tekstin eka siihen gadgettiin, sitten maalasin ton "here" sanan ja klikkasin sellasta maapallon näköistä kuvaketta, mihin voi sitten liittää sen linkin. joo, tee vaan ihmeessä, ei varmasti olla ainoita joilla on jotain ton tyylistä blogissa kans :-D iso kiitos <3 toivottavasti oli nyt jotai apua näistä mun selityksistä.

   Poista
  4. Tackar! ♥ Nyt selvisi koko homma :) Pitääpä värkkäillä seuraavan kerran kun koneelle kunnolla istahtaa :)

   Poista