-->
21314673714_b0dfb78331_o221947148831_808454a46b_o
bomber: bikbok -- beanie: ginatricot -- shoes: reebok -- leggings: adidas, Defshop (gifted)

Pitkästä aikaa taas asukuvia. Meinaa jäädä aina koulun ohella tällästen kuvien ottaminen hirmu vähäseks. Vielä toistaseks en valon puutteesta valita mutta väsymyksestä kyllä. Onneks huomenna starttaa syysloma ja saa ainaki nukkua, jos ei muuta... :-D

Pakko muuten noista adduista sanoo, että tykkään niiden ulkonäöstä tooosi paljon mutta laadultaan ne ei vaan oo sellasta ku oisin ehkä halunnu. Ne joko löystyy pesun jälkeen hirmusta vauhtia tai sitten noi on ylipäätään käsittämättömän isoo kokoa. Harmi sinänsä, mutta oompahan cool ainaki kotona jos en muualla.

Ja jos joku ei vielä tienny, nii mun asukuvat kuvaa pääasiassa mun 8v pikkuveli, joten jälleen kerran vois hänelle vähän aplodeja antaa! Vai mitä tykkäätte? ;-)

8 kommenttia

 1. Nää kuvat on ihan sika hienoja, tykkään! Ja mulla sama homma, pikkuveli ottaa yleensä kaikki asukuvat ja pakko sanoa että pienet poitsut todella osaa homman! Haha :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. team tulevat valokuvaajat! :-D kiitos!

   Poista
 2. no sun veli on kyllä aika hyvä näissä kuvissa! Mulla on pikkuveli ja ikääkin löytyy jo 14 mutta sehän ei mulle asukuvia ota vaikka kuinka yrittää ruinata :----D ja noi legginssit on niin kivat!! oon pitkään halunnu tollasia mut jos ne venyy ni täytyypi miettiä sitten vielä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noin nuori on vielä helppo saada mukaan, ei nimittäi munkaan vanhempaa veljee saa mukaan kirveelläkään.. :-D kannattaa käydä kaupassa testaamassa noita ennenkun ostaa, jos ostaa, niin tietää vähän millaset ne on.

   Poista
 3. Tiiätkö, myydäänkö tota Bikbokin bomberia vielä? Ollu jo pitkään ostoslistalla, mutten oo löytäny kivaa :/ Kiva blogi muuten sulla, valokuvat hyviä ja tosi selkeä! :)

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuskin on, ostin ton joulu aleista oiskohan ollu toissa jouluna. nettikirppareiltahan vois kysellä jos jollakin olis just toi sama, toi on sitä westhill redbird mallistoo :-) kiitos!

   Poista
 4. Voi että kun haluisin just tuollaiset housut, mutta vain juoksutrikoina! Niin ihanat :)

  http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi olis kyllä varmasti niin paljon paremmat sellasena juoksutrikoona, kun tollasina perus puuvillaisina :-D

   Poista