-->
18528164294_67618c6784_oSeuraavan lush tuotteen vuoro! Tällä kertaa saatte tietää vähän Lushin 9 to 5 -puhdistusmaidosta.

"Pehmentävä puhdistusmaito, jonka manteliöljy ja orkidea kosteuttavat ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Erityisesti herkälle iholle tehty puhdistaja sisältää pehmentävää manteliöljyä ja rauhoittavaa orkideaa, jotka helpottavat ärtynyttä ihoa. 9 to 5 puhdistaa hellästi kevyen meikin jättäen iholle raikkaan untuvaisen pehmeän tunteen." (lush.fi)
19124538226_2913d75238_oTätä puhdistusmaitoa käytetään siis hieromalla kasvoihin ja sitten kostealla vanulapulla pyyhitään pois kasvoilta. Nopeaa. Itse koin vanulappujen tuhlauksen tälläseen turhaksi, joten pyyhin aamuisin tuotteen pois kasvoilta ihan vaan märällä pyyhkeellä. Käyttäminen oli helppoa ja tuotteen tuoksu oli miellyttävä, tosi mieto ja jotenkin "rauhallinen" ... :-D Mutta sitten kävi taas se aika vakio, niinkuin melkeimpä aina;

Aloitetaan vaikka sellaisella tiedolla, että mulla on pintakuiva mutta kuitenkin tosi helposti rasvoittuva iho. Epäpuhtauksia on ja tulee erittäin helposti, varsinkin uusia tuotteita testaillessa. Sen takia otin oman aikani tän testaamiseen, ennenkuin tulin kirjottamaan tätä postausta. Helposti totesinkin, että kyllä tämä on yksi niistä tuotteista jotka räjäyttää mun naaman kukinnot kasvamaan. Johtuu todennäköisesti juuri siitä, että tuotetta ei pesemällä pestä pois vaan se tavallaan jää kasvoille. En siitä syystä tästä oikein tykännytkään, oli epämiellyttävää jättää tällänen esim. meikin alle aamuisin. Vaikka huomasin, että iho ei ollut enää niin kuiva niin siitä huolimatta aika nopeasti tän aineen syrjäytin mun aamurutiineista.

No päätin kokeilla tätä myös illalla meikin puhdistukseen, ettei aivan turhaan menisi mutta ei sekään toiminut. Tuotekuvaus kertoo, että tää poistaa kevyen meikin ja koska mun meikki ei ole kovinkaan kevyt, niin tää jäi vaan pyörimään meikkivoiteen päälle ja rasvotti koko naaman. 

Tuote itsessään on aivan ihana, tuoksu on tosi mukava, koostumus ja kasvoille jäävä tunne on pehmeä sekä helppo käyttöisyys on myös suuri plussa. Tää ei vaan toiminut mulla. Kasvoille käytettävät tuotteet onkin usein tosi hankalia suositella / olla suosittelematta kenellekkään, koska jokaisella on erilainen iho. Mutta varmasti te kaikki kuivasta ihosta kärsivät saatte tästä paljon irti, tämä nimittäin kosteuttaa hyvin.

linkki videoon tässä

 Onko joku siellä ruudun toisella puolella kokeillu tätä joskus? Olis kiva kuulla, onko tää toiminut jollakin vähä paremmin kuin mulla :-D

-- tuote saatu blogin kautta / postaus ei sisällä mainoslinkkejä !

2 kommenttia

 1. Mun asia ei koske mitenkään kyseistä postausta. Halusin vain tulla sanomaan, että sulla on upea blogi ! Tykkän hirmuisesti lukea sun kirjoituksia. :3

  http://vippisworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos niiiin paljon, ihana saada tällästä palautetta ♥

   Poista