BLOGGAAJA

Hei! Olen Noora, tämän blogin kirjoittaja. Olen 19-vuotias Kuopiolainen ja ammatiltani merkonomi. Sinänsä aivan turhia tietoja, mutta ajattelin siltä jakaa ne kanssasi. Pidän erityisen paljon kosmetiikasta ja meikeistä. Sen lisäksi voisin kertoa pitäväni vähintään yhtä paljon coca-colasta, kirpputoreista, netflix maratooneista sekä kaikenlaisista diy-jutuista!

Kosmetiikan käyttäjänä suosin ensisijaisesti edullisia ja helposti saatavilla olevia tuotteita. Rakastan testata itselleni täysin uusia brändejä ja yksittäisiä tuotteita. Minulla on pintakuiva sekaiho, joka on taipuvainen epäpuhtauksiin. Nuoruudessani olen kärsinyt aknesta, joka vielä tänäkin päivänä vaikuttaa siihen millaisia tuotteita ostan, tai mitä niiltä vaadin.

BLOGI


K I D U L T on blogi kaikesta ja vähän enemmästäkin. Aikojen saatossa blogin keskeisimmiksi aiheiksi ovat nousseet kevyet höpöttelyt kosmetiikasta. Postaan mielelläni suosituksia tuotteista joista pidän erityisesti, sekä täysin rehellisiä tuotearvosteluja itselleni uusista tuotteista. Välillä postausten virtaan mukaan löytää myös mun omaan elämään, sisustukseen sekä ruokaan liittyviä juttuja. Selaathan ihmeessä kategoroita tuolta ylhäältä, niin löydät ne sulle mieluisimmat julkaisut! 

Jos sulla on kysyttävää, voit aina ottaa muhun yhteyttä kommentilla, instagramissa @noorajjulia tai sähköpostilla

Toivottavasti pidät blogistani yhtä paljon kuin minä pidän sen kirjoittamisesta!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
K I D U L T : a person in transition between childhood and adulthood.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © KIDULT - Kauneus & Lifestyle
Design by Fearne