LINK YOUR BLOG FAVES

2. joulukuuta 2016

Jokunen aika sitten julkaisemaani Linkkaa blogisi -postaukseen tuli hurjasti kommentteja. Oli ihana huomata, että suurinosa linkatuista blogeista oli mulle täysin uusia, joita en ollut aiemmin lukenut ollenkaan. Nämä seuraavat kolme blogia nousivat kaikkien muiden joukosta mulle mieluisimmaksi. Annetaan siis heille nyt hetki loistaa!

simpleisbeautiful
Tessan blogiin olenkin törmännyt muutaman kerran. Pidän postausten monipuolisuudesta sekä tyylikkäistä ja ihanasti käsitellyistä kuvista. Yleensä kiinnostun muiden Kuopiolaisten blogeista aikalailla aiheesta/postausten laadusta riippumatta, mutta tätä blogia lukisin kyllä mielelläni vaikka kirjoittaja asuisi missä tahansa muussa kaupungissa :-D

doitforyourself http://j-doitforyourself.blogspot.fi/
Jannan blogi yllätti mut todenteolla. Niin rehellistä, pohtivaa ja elämänhaluista tekstiä postauksesta toiseen! Etenkin Jannan reilu kuukausi sitten julkaisema video otsikolla " et tarvitse toista ollaksesi hyvä ", oli super mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Tälläiseen tahdon itsekkin pyrkiä, ja jakaa jatkossa pintapuolisten tekstien lisäksi hieman syvällisempää pohditaa. Tykkään myös erilaisista ruoka vinkeistä ja resepteistä, joita blogista löytyy.

eks https://eks-katariina.blogspot.fi/
Katariinan blogi on ollut mun lukulistalla muutaman kuukauden päivät. Suht uudeksi ja käsittääkseni Katariinan ensimmäiseksi blogiksi homma näyttää sujuvan erittäin hyvin! Postausten aiheet pyörii enimmäkseen kauneus- ja vaatejuttujen ympärillä, mutta sen lisäksi tää neito jakaa kuulumisiaan todella mielenkiintoisella tavalla. Tykkään superisti! 

Oliko tämä kolmikko teille jo entuudestaan tuttu? Käykää ehdottomasti lukemassa myös muita Linkkaa blogisi -postaukseen linkattuja blogeja! 

6 kommenttia

 1. Voi että miten paljon piristit miun päivää! Kiva kuulla siun tykkäävän ja että valikoiduin yhdeksi suosikiksi! :) Ja super iso kiitos vielä sanoistas tässä postauksessa, olet ihana <3

  VastaaPoista
 2. Apua, kiitos ihan älyttömästi!! En edes tiedä mitä sanoa ♥ Sunkin blogi on ollut yksi mun suosikeista siitä lähtien kun siihen törmäsin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos myös sinne! ja kiva kun aina ahkerasti jaksat kommentoidakin näihin mun höpötyksiin <3

   Poista
 3. Voi kiitos!<3 sun blogi on ollut yks mun lempi blogeista siitä asti kun aloin sitä seuraamaan!:)

  VastaaPoista

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne