-->
instagram stories1 
Hei! Ollut tässä aika paljon tekemistä täynnä olevat pari viikkoo. Ollaan koulussa järkätty hullun raivolla kahden viikon aikataululla tapahtumaa huomiselle Nenäpäivälle tänne Kuopioon. Suunnittelua ja niiden toteuttamista on ollu koulupäivät täynnä ja tekemistä on ainakin riittänyt. Huomenna vielä itse tapahtuma päivä, jos siitä selviäis niin vois sitten hieman hellittää -- ainakin viikonlopun ajaks. Alkaa hiljalleen olla amiska mun osalta ohi, vielä olis pari kuukautta teoriaa ja yks harjottelu sekä pari näyttöö. Jos sen jälkeen sitten osais olla merkonomi ja pääsis tekemään töitä vähän suuremmalla tuntimäärällä, kun nyt mitä oon koulun ohessa tehny.

instagram stories2

Kiva höpötellä välillä ihan tavallisia juttuja täällä blogissa. Uudistin ulkoasunkin tossa pari päivää sitten -- mitäs tykkäätte? Parit jutut on vielä muokkauksen alla, mutta aika hyvältä näyttää jo. Kertokaa toki myös jos joku juttu lagaa tai näyttää aivan kamalalta, niin osaan sen sitten korjata.

Tän postauksen kuvat on muuten mun instagram storysta. Oon ihan hurahtanu siihen. Aluks ajattelin, et vitsi miten turha lisäys, mitä tolla tekee kun on jo snapchat. Snäppi ei kuitenkaan oo koskaan toiminu mun puhelimessa kunnolla, muutenkin se on niin apple ystävällinen sovellus, että en jaksa jotenkin yhtään enää käyttää sitä. Tää instagramin story toiminto onkin ollut paljon parempi, koska 1) se toimii mun puhelimessa ja 2) siinä on paaaljon paremmat filtterit ja kaikki piirtämis jutut yms. Joten jos yhtään kiinnostaa, niin löydätte mut nimellä @noorajjulia. Tykkään päivitellä sinne hieman arkisempia juttuja sekä blogin behind the scenes -materiaalia, viimeksi laitoin elevenin paketin unboxauksen sinne, ennenkuin blogissa oli mainittu koko jutusta puolikasta sanaakaan ;-)

instagram stories3Mitäs teille kuuluu? :-) Muistakaahan käydä osallistumassa edellisen postauksen arvotaan, palkintona ihana NYXin luomiväripaletti ♥ Pääset arvontaan tästä.

2 kommenttia

  1. Tykkäsin sun edellisestä ulkoasusta ja niin tykkään tästäkin! Simppeli asu nappaa :)

    VastaaPoista