INK ME

Saturday, September 3, 2016


tattoo2Tekis ihan hulluna mieli ottaa tatuointi! Rakastan erilaisia kukkia ja ideoita olis vaikka minkälaisia, ei vaan millään malta päättää, että millaista ja minne, värillisenä vai mustavalkoisena. 

Löytyykö sieltä jollakin kukka leimoja? Ootteko enemmän värillisten vai mustavalkoisten tatuointien perään? Saa jakaa muutenkin kokemuksia tatuointien otosta tonne kommenttien puolelle, luen mielelläni ! :-)

7 comments

 1. Täältä löytyy kans yks jolla on tatuointikuume!! Itse haluaisin ihan hirveesti olkapäähän kukkatatuoinnin. Omaan mieleen olisi enemmän mustavalkoinen ja olen miettinyt joko ruusuja tai jotain ei niin perinteistä kukkaa esim. pioni. :)

  http://petrajanica.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihanaa, mullakin käyny kaikenlaiset neilikat ja horsmat tässä mielessä mut aika varmasti oon tohon ruusuun kallistumassa :-D

   Delete
 2. Voi vitsi on muuten nättejä kuvia! Itse poden myös tatsakuumetta, mutta pitää vielä odotella parivuotta. Henkilökohtasesti en hirveesti dikkaa kukkatatskoista, johtuu ehkä yleisyydestä who knows? Itse ihailen enemmän jotain tosi persoonallisia ja erilaisia leimoja, ja etenkin jos tatskan takaa löytyy joku syvällisempikin tarina. Mutta toisaalta noi kukatkin on super nättejä ja niistäkin saa helposti hyvinkin persoonallisia! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihmiset tuntuu vähän jakautuvan kahtia tossa asiassa, mulle ei oo niinkään tärkeetä että kuvalla on joku tarina/merkitys, haluan vaan et se ite kuva on kaunis :-)

   Delete
 3. siis itsellänikin on todella kova tatuointi kuume. Itse haluaisin sellaisen missä on kelaus napit, pause, play ja ikuisesti merkit. kyl mä ne joskus hankin!
  Tykkään noista kuvista eniten tosta ekasta kuvasta!

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Oih, mullakin on niin kova tatskakuume! Joku ihan pieni, mutta mekrityksellinen musta kuva olis ihana! :)

  http://www.lily.fi/blogit/pretty-black

  ReplyDelete
 5. Mulla on kans kauhea tatuointi kuume! Pari löytyykin jo ja toisesta löytyy kaksi pionia:)

  http://tessaheikkinen.blogspot.fi

  ReplyDelete

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne