WHAT WOULD MY BRIDESMAIDS WEAR?

27. maaliskuuta 2016

-- Yhteistyössä www.aislestyle.co.uk
-- EN hyödy rahallisesti postauksen linkkien klikkaamisesta

Jos joku muistaa, tein tuossa marraskuussa postauksen hieman ohi blogin aiheen, jossa kerroin millaisen mekon omiin häihini olisin valmis päälleni pukemaan. Muistin virkistämiseksi pääsette lukemaan sen tästä. Palataan hieman aiheeseen takaisin, nyt voitaisiinkin kuvitella, että mitä mun upeat morsiusneidot päälleensä laittaisivat.

Itse en tahtoisi, että jokainen morsiusneito pukisi ylleen täysin samanlaisen mekon. Kaikki mekot ei sovi kaikille, se on fakta. Tahtoisin kuitenkin, että värimaailmoiltaan mekot sopisivat yhteen. Samaa väriä kaikille, ehkä eri sävyjä, tai sitten eri värejä jotka kuitenkin pelaisivat hyvin yhteen. Todennäköisesti hentoja ja kauniita, ei liian tummia tai räikeitä värejä. Myöskin kaikenlaiset kuviolliset mekot olisi aika varmasti selvä no no. Malliltaan mekot saisivat olla joko lyhyitä tai pitkiä, tärkeintä olisi että ne laskeutuisivat kauniisti, eivätkä olisi liian iltapuku- tai tanssiaismaisia eikä sellaisia tönkköjä ja epämukavan näköisiä. Eikä tietenkään samanlaisia kuin oma mekkoni.. ;-)

Aisle Style -nettisivuilta jälleen selasinkin noita morsiusneitojen mekkoja ihan muutaman tovin, ja sieltä löytyi aivan upeita vaihtoehtoja, joista varmasti löytyisi jokaiselle se paras, jossa kyseinen henkilö viihtyisi koko päivän ja tuntisi itsensä kauniiksi.

long_bridemaids_dresses1.                                                                                 2.                                                                               3.

short_bridemaids_dresses
1.                                                                                 2.                                                                               3.

Kaikki näistä mekoista saa aikalailla missä värissä vaan, vaikka tähän nyt eksykin näin hurjasti näitä värivaihtoehtoja... :-D Ei sitä sitten tiedä, jos lopulta tahdon, että kaikki tulee paikalle hupparissa ja college housuissa, mutta sen näkee sitten. Miettiikö tälläisiä kukaan vaikka asia ei olisi yhtään ajankohtainen?

4 kommenttia

 1. Meillä ei ainakaan häitä tanssita vielä vuosiin mutta silti oon suunnitellut melkeen kaiken häitä varten :'D Tää oli kiva postaus :)

  Kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitäähän sitä nyt olla jotain suunnitelmia valmiina, jos vaikka ne häät yllättäis ;-)

   Poista
 2. Ei vitsit kuinka ihana postausidea! Tällaisia olisi kiva lukea lisää :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täytyy katella, jos keksis jotain kivaa pientä haaveilua vielä joskus ;-)

   Poista

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne