MY DREAM DRESS

2. marraskuuta 2015

Every girl pretends she is a princess at one point, no matter how little her life is like that.  
Jokainen tyttö -- miksei poikakin -- haaveilee unelma häistään jossain vaiheessa elämää. Sinäänsä aika klisenen lause, koska itse en ole kovinkaan montaa ajatusta kyseiselle asialle suonut. Toki yksi elämäni piste, jonka toivon saavuttavani, on tuo tapahtuma. En ehkä itse ymmärrä sellaisia överi kalliita ja suuria juhlia, mutta se minkä ymmärrän on se, että morsiamen mekko on oltava juuri eikä melkein täydellinen. Hieman blogin aiheesta poiketen, toki liittyhän tämäkin vaatteisiin ja pukeutumiseen, päätin jakaa teidän kanssa mun pienen pieniä haaveita tuohon suuren päivän mekkoon liittyen.

Melkein kaikenlaiset valkoiset prinsessa mekot saa sydämet pomppaamaan mun silmiin. En siis todellakaan osaa sanoa varmaksi, minkä malliseen mekkoon tulen toivottavasti joku kaunis päivä pukeutumaan. Oon kuitenkin huomannut, että pari erilaista mekko mallia miellyttää kaikista eniten: trumpet/mermaid ja ball gown. Näissä molemmissa mekon täytyy olla suht yksinkertainen, täysi pituinen ja jonkinlaisilla kauniilla olkaimilla -- ei tosiaan millään spagetti naruilla. Ehkä jonkin mielestä jopa tylsäkin mekko, mutta itse en tosiaan voisi kuvitellakkaan pukevani päälle esim. lyhyttä tai värillistä mekkoa. Selasin aislestyle sivuston valikoimaa (meni valehtelematta useampi tunti) ja valitsin niitä "the mekkoja".
tumpetmermaid2
                   1.                                                    2.                                            3.                                                    4.

ballgown2     1.                                                  2.                                              3.                                                 4.

Miltäs nää näyttää teidän silmään? Onko joku teistä se perinteiden rikkoja ja vetäisee päälleen pinkin mekon? :-D Vinkki viitosena vielä, että ko. sivuilta löytyy myös hurja valikoima vanhojen mekkoja. Ei varmasti toista samanlaista satu kohdalle, kun tuolta tilaa itselleen mekon. Pikaisesti kun sitäkin valikoimaa silmäilin, niin esim. tämä mekko on aivan ihana
But they say if you dream a thing more than once, it's sure to come true.  

-- EN hyödy rahallisesti postauksen linkkien klikkaamisesta

8 kommenttia

 1. Ää miten ihania! :-D Juuri jonkun tuollaisen ekan kollaasin mekoista haluan! Varsinkin 1. ja 2. on ihanina! Mä en ole suunnitellut häitäni muuten kuin mekon suhteen enkä siis todellakaan tiedä olenko menossa/milloin menen naimisiin... :-D Puhtaan valkoinen, merenneitomallinen, vähän pitsiä ja timanttia....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no älä, tuo kakkonen etenkin aivan iiihana !! <3 ollaan aikalailla samalla tyyli linjalla tässä asiassa :-D

   Poista
 2. Oman mekon pitäis olla rock-henkinen, ehkä joku luonnonvaalea maustettuna mustalla pitsillä? Ehdottomasti olkaimeton ja tukeva yläosasta, oon niin kateellinen kaikille pienirintaisille olkaimettomien yläosien suhteen :D Eikä missään nimessä yhtään laahuksia, oon niin kömpelö et oisin joka välissä kumossa. Ja mekon kanssa pitää ehdottomasti olla hiukset edes osittain auki, kun minä ja nykyinen avokki tykätään ehdottomasti mun hiuksista enemmän niin, että ne on auki ja meikkinä joku silmistä tummempi ja huulista vastaavasti neutraalimpi (paitsi jos oon sillon vaihtanu tän punasen värin blodiin, niin ehdottomasti kirkkaan/tummanpunaset huulet ja silmissä vaan ripsaria ja joku yksinkertanan rajaus) :D Muuten en oo omille mahdollisesti joskus tuleville häilleni suonut sen kummemmin ajatuksia, hah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa kyllä hyvältä, ja hyvin suunnitellulta! Mäkin tahtoisin että hiukset olis edes osin auki ja meikki pysyis neutraalina, eikä sellasena överi paksuna ja tunkkaisena.

   Poista
 3. mä rakastan Sarah Seven mekkoja, mutta voisin pukeutua johonkin simppelimpään, ehkä hieman hippi-maalaisromantiikka-tyyliseen maximekko-malliseen pukuun. Haluan vähän boheemia ja oman näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostais niin sulta, sun blogin kautta on välittyny just tollanen fiilis ! :-D

   Poista
 4. vau onpa upeita !!! ihana tämmönen erilainen postaus, ei olis itselle tullu mieleenkään :) mulla ei koskaan ole ollut oikein mitään selvää visiota siitä minkälaisen häämekon tulevaisuudessa haluaisin, ehkä siinä sais kuitenkin olla ripaus jotain vanhaa/pitsiä ja melko simppeli. Mutta en sitte tosiaan tiiä miten todellisuudessa käy.. kuitenki joku kunno rinsessamekko :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo kuitenkin joku pinkki kimalteleva kermakakku, jonka kantamiseen tarttee avustajat.. :-D

   Poista

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne