-->
stripes2
Hei! Tänä vuonna jokaisella halukkaalla bloggaajalla ja blogilla oli mahdollisuus päästä mukaan indiedaysin blog awards -kilpailuun. Monen muun tavoin myös minä ilmoitin blogini mukaan kilpailuun. Pienenä ja näin uutena blogina mahdollisuuteni on hurjasti pienemmät kuin monilla suuremmilla ja "vaikutusvaltaisemmilla" blogeilla, mutta jostain se on aloitettava, eikö? En todellakaan odota voittavani kilpailua, mutta ajattelin kuitenkin ilmoittaa teille, että mukana ollaan lifie sarjassa!

Klikkaa siis alla olevaa banneria, linkkiä tai TÄSTÄ ja pääset lifestyle-bloggaajien lifie sarjan äänestyssivulle.  Voit etsiä blogiani sen nimellä (huomioikaa välilyönnit) tai mukana olevien blogien seasta, K kirjaimen kohdalta. Esittelyn vieressä on äänestä nappi, jonka kautta pystyy myös osallistumaan arvontaan, jossa on palkintoina lippuja Blog Awards -gaalaan ja 50€ arvoisia tavaratalolahjakortteja. 

Yksikin ääni tänne päin merkitsisi aivan suunnattoman paljon, joten jos joku kokee, että tahtoo K I D U L T blogia äänestää, niin kiitos

2 kommenttia

 1. http://kaksinkasin.blogspot.fi/2015/10/ykstoista-unelmaa.html
  Pieni haaste sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vitsit, tän mä voisinkin jopa tehdä! :-D

   Poista