Micro Needle SkinRoller

Saturday, September 5, 2015

20972188300_b01cca95c0_o20972187150_820dc040f2_o20537652724_eef5d6717f_oMinä ihan ahkerana tänään poljin pyörällä (kauimmalta maholliselta) r-kioskilta hakemaan mulle saapunutta pakettia. Onnekseni voitin alku viikosta bangerheadin facebook sivuilla olleesta kilpailusta tälläsen SkinRollerin, joita on nyt näkyny blogeissakin jo jonkin verran. Mietin siinä sitten, että miksen myös mä kertoisi omia kokemuksiani tästä vempaimesta. Mua ei siis ole pyydetty tekemään postausta, eikä tää oo mikään yhteistyö, teen tän ihan vaan omasta halusta :-)

Kyseessähän on siis tuollainen hyvin yksinkertasen näkönen esine. Mun saamassa rullassa on 0,5mm pituisia metallisia mikroneuloja, joilla sitten rullaillaan kasvojen ihoa iltaisin suuntaan ja toiseen. Rullailun ansiosta iholle tulee pieniä reikiä ja niiden ansiosta taas iho uusiutuu ja parantuu nopeammin. Ihosta pitäisi siis tulla terveempi ja tasaisempi sekä arpien, vaurioiden, selluliitin, kuivuuden sekä aknen pitäisi myös helpottaa.

Ihan hirveesti ei bangerheadin omilta sivuilta tämän käyttämisestä tietoa löydy, mutta ajattelin nyt kokeille sellaisen kahden viikon jakson, jonka jälkeen kerron mahdollisista tuloksista täällä blogin puolella. Toivottavasti jotain eroa tapahtuu, olisi kiva päästä eroon noista poskilla helottavista akne arvista.

Onkos kukaa teistä kuullu tälläsestä kasvojen hoitotavasta tai jopa jo kokeillut ite? Kuulostaako ihan hirveeltä masokistisuudelta rueta yli viittä sataa neulaa kasvoillaan pyörittelemään? :-D

-- psst.. käykäähän vielä heittemässä kysymyksiä kysymyspostaukseen

4 comments

 1. Mun äiti on jo vuoden käyttäny tollasta. Se vissii kuumentaa sitä jossain kiehuvassa vedessä ennen käyttöä ja ainaki tollee vanhemman ihmisen ihossa sen eron huomaa selkeesti. Sil ei oo enää niin selkeitä ryppyjä ja se iho on paljon tasasempi ja paremmin voivan näkönen. Enempää en osaa vaikutuksista sanoo ku en oo ite kokeillu :D ihana blogi sulla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hei toi kiehuva vesi voiski olla kätevä ton puhistukseen, ei tartteis desinfiointi aineen kans läträtä :-D kiva kuulla lisää, että tästä on muille ollu apua, josko vaikka itelläkin tapahtuis jotain!

   Delete
 2. Olen miettinyt tuollaista, mutta se mahdollinen kipu estää tilaamasta. Sattuuko rullaimen käyttö yhtään? Ei vitsi kun tekee mieli kokeilla! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. en sanois, että ton käyttäminen sattuu mut onhan se epämukavaa, varsinkin ekoilla kerroilla :-D kannattaa kuitenkin kokeilla jos halua löytyy, siihen tottuu aika äkkiä.

   Delete

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne