not long since.

Thursday, August 27, 2015

1      2Termosta pulloon! Mitäpä teille kuuluu? Pari viikkoo koulua ja mun uusia opintoja on nyt takana. Onhan toi meno ihan erilaista kun tutulla sosiaali- ja terveysalalla, miten voiki olla niin eri meno saman koulun sisällä. Ja on se kyllä ihan hirveetä kans aamusin yrittää seittemän aikaan päästä sängystä ylös. Ja ne ihan vakiot väsyttää, kauhee nälkä, päähän koskee ja vessassaki pitäs käydä -valitus setit on taas palannu koulun myötä. Oon kuitenkin ollut edes jokseenkin reipas, sain hankin nimittäi itelleni jo bikbokista työharjottelu paikan, jossa suoritan mun ekan liiketalouden työharjottelun. Säilyyköhän tää mun "aktiivisuus" läpi tän seuraavan kahden vuoden?

Kauhee valitus.. No mutta näillä mennään, yritän jatkossaki pysyä hereillä vielä koulupäivien jälkeenkin ja saada postauksia tehtyä edes jokseenki tasaseen tahtiin. Saa nähdä mutta ainaki voin yrittää! Onks muillaki näin "rankkaa"? Onneks edes syksy on jo tuloillaan

Ja hei, käykääs vielä naputtelemassa edelliseen postaukseen kymysyksiä jos jotain juolahtaa mieleen :-)

4 comments

 1. Ihania kuvia taas! Ja oon ihan samoilla linjoilla ton ''rankkuuden'' kans, koska tuntuu ettei aikaa jää millekkään muulle kuin opiskelulle ja hommaa vaan tulee ovista ja ikkunoista, haha. Ehkäpä tuo kiireisyyskin vielä syksyn mittaan tasoittuu! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! totta, ja vaikka tekemistä ei oliskaan niin sillonkin tuntuu että ei oo voimia enää keksiä mitään tekemistä .. :-D toivotaan kovasti, että totuttais tähän "rankkuuteen"

   Delete
 2. Ihania kuvia ja tsempit kouluun! Kyllä se siitä, pari vuotta menee nopeesti :) Ja vau, varmaan tulee kivaa Bik Bokissa :)

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitooos! ootan kyllä innolla niitä lokakuussa alkavia viikkoja bikbokissa :-)

   Delete

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne