-->
20069293998_ba48b257b9_okaks20231035396_c1f149e964_o_2Tässä olis toinen juttu mitä tein niistä vinyyli levyistä jotka sain. Niin siistejä kulhoja, etten kestä. Ja niin helppoja tehdä. Toinen noista jäi tohon kajarin päälle ja laitoin sinne jotain pitkin poikin lojuneita koruja. Toinen päätyi tähän mun koneen viereen pöydälle ja se pitää sisällään tällä hetkellä ponnareita ja pinnejä, sekä meikkivoide- ja puuterisiveltimet jotka pysyy tosi hyvin noita reunan muotoja vasten pystyssä.

Parin youtube tutoriaalin avulla tein nää ihan kymmenessä minuutissa. Jos kiinnostus heräs, niin esim. tästä löytyy helppo suomenkieline ohje näiden tekemiseen.

Nää on ihan super hienoja vai onko sittenkään? Mitä tykkäätte? :-)

9 kommenttia

 1. wau, ihan sika hienoja :o

  VastaaPoista
 2. Onks ihan oikeasti helppoa, vai onko jokin kompa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on ihan oikeasti helppoa, levy mukin päällä uuniin pariks minuutiks ja sitten vaan muotoilemaan :-)

   Poista
 3. siis VAU !!! ihan loistava lahjaideaki, ostaa kirpparilta muutaman levyn ja tekasta tollaset. ei hitsit!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä, monesta paikasta oon lukenukki että ihmiset on tälläsiä lahjaks tehny, eikä noi levytkää maksa ku muutaman euron! :-)

   Poista
 4. ihania kulhoja! vois itekki kokeilla :--D
  minkälaisil koodeil/muokkauksel oot saanu tuon sivupalkin taustavärii muutettuu? Oon etsiny koodii/muokkausapuu koko googlesta ja bloginmuokkausblogeista mutten oo löytäny mitään :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmasti löytyy googlesta helposti, koska ei oo sen vaikeempi asia kun vaan lisätä sivupalkin html koodiin background: #000000; :-) ota huomioon kuitenkin, että mulla on mallina minima enkä tiiä bloggerin muiden mallien koodeista paljo mitään, ne on joskus vähän erilaisia.

   Poista
  2. Joo kiitos, koitinki jo eilen tuota koodia. toimii hyvin simplessäkin :--)

   Poista
 5. Anonyymi17/8/15

  Meiltäkin näitä löytyy! Kivoja ovat! :)

  VastaaPoista