-->
jelly2Hei! Tässäpä olis ekan tuotteen esittely, jonka sain Lushilta, eli ihanan violetti ja kimalteleva suihkujelly:

"Kirsikkaa, kookosta, hyytelöä ja kimalletta. Hedelmäinen, kimalteleva hyytelö suureen, pehmeään, vaappuvaan halaukseen suihkussa. Melkein syötävän hyvää! Hilpeän hytkyvät, hedelmäntuoksuiset suihkujellymme sisältävät ihoa pehmentävää merilevähyydytettä ja kukkaisöljyjä. " (lush.fi)

Paketin avattuani en sen kummemmin näihin ensin perehtynyt ja luulin tätä vain tavallista paksummaksi suihkugeeliksi. Eipä muuten ollut. Kuten kuvasta näätte, tuote on kirjaimellisesti jellyä, hyytelöä siis. Tätä neuvotaan käytettäväksi ihan miten tahtoo, tuollaisen kuin se on, jääkaappi kylmänä tai jopa pakastettuna. Netistä myös lueskelin, että jotkut leikkaa ton veitsellä pienemmiksi paloiksi. Itse en oo kokeillut tätä kuin ihan tuollaisenaan ja oon ollut aika tyytyväinen. Jälkeenpäin ajateltuna se pienemmiksi paloiksi leikkaaminen ois voinu olla ihan fiksua, koska toi rupee jossain vaiheessa repeilemään ja paloja irtoilee repeilyn takia ihan itestää. Helpoimmaksi tavaksi oon todennu sen, että ensin jellyä pyörittelee ja vaahdottaa käsisään, joista sitten levittää vartalolle. Suoraan jellyn pyörittely vartalolla voi olla ehkä vähän haastavaa, mutta ei mahdotonta. Hauskaa suihkuttelua siis, ensimmäistä kertaa testaillessani melkein nauroin samalla :-D

plussat ja miinukset:
+ herkullinen tuoksu
+ vaahtoaa helposti, vaahto on "voidemaista" ja pehmeää
+ jättää ihon pehmeäksi
+ tuoksu ei jää iholle suihkun jälkeen

- tuoksu ei jää iholle suihkun jälkeen
- muutaman käyttökerran jälkeen alkaa repeytyä

Lushin youtube kanavilta löytyy myös melkeimpä jokaisen tuotteen valmistuksesta video ja vinkkejä tuotteiden käyttöön. Kannattaa vilkaista nää lyhyet videot!
..
linkit videoihin tässä & tässä :-)

-- tuote saatu blogin kautta / postaus ei sisällä mainoslinkkejä !

4 kommenttia

 1. Hauska esittely! Ja onpa veikeä tuote, en ole kuullutkaan tuollaisista suihkujellyistä. Pitäisi käydä joku päivä Lushilla katselemassa kun niillä tuntuu olevan vaikka mitä mielenkiintoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. käy ihmeessä kattelemassa, mäkin tahtoisin käydä ihan siellä niiden uudessa liikkeessä, löytyis varmasti vaikka mitä kivaa :-)

   Poista
 2. Vo vitsi kun kuulostaa hauskalta! :D Pitää joskus testailla itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on :-D kokeileppas joskus!

   Poista