SINÄ LOUKKASIT MINUA

Monday, June 1, 2015

blank_2
Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?

” Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes! ”

”” Kateelliset muuta keksi.” väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja. ”

” sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni. ”

” Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen. ” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

” Vittu oot nolo tapa ittes ”

”ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot? ”

asdasd

Kuulostaa aika rajulle, eikö kuulostakin? Kuka tälläisiä aukoisi päin naamaa vaikkapa siellä ruokakaupassa? Ei kukaan. Netissä kaikki on nimettömänä helpompaa. Itse olen vielä toistaikseksi säästynyt pienen blogi urani aikana törkeyksiin meneviltä kommenteilta, mutta päätin silti ottaa osaa sinä loukkasit minua -kampanjaan monen muun bloggaajan tavoin. Asia on tärkeä, koska vaikka pystyisikin nimettömänä ja naamattomana kommenttia antamaan, se ei oikeuta ketään sanomaan tälläisiä asioita. Pidetään siis jatkossa kaikki kommentit mukavina ja ihanina sekä kritiikki asiallisena niin blogeissa, kuin muuallakin sosiaalisessa mediassa

Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä! Me kaikki kampanjassa mukana olevat upeat bloggaajat toivomme asiallista kommentointia blogeihin.

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -   Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  -  Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Way  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  -  Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  -  Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  -  Kitujainen.com  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  -  Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  -  Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  -  Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  -  Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  -  Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  -  Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Syvältä  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  -  Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  -  Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää

pysy mukana seuraamalla :

7 comments

 1. Tosi tyylikkään näkönen blogi, pidän ulkoasusta tosi paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon ilona ! :-) tässä myös huippu esimerkki hyvästä ja asiallisesta kommentista ♥

   Delete
 2. Tosi tyylikäs yleisilme sun blogilla! Ja tää postaus täynnä asiaa.. :)

  ReplyDelete
 3. Tää on niin vahva postaus! :) Kaikkien pitäisi ymmärtää miettimään kaksi kertaa ennen kun kirjoittavat paska kommentteja. Rumat kommentit loukkaavat sekä face to face tilanteissa että netissä.

  Olen niin iloinen että niin monet bloggaajat ovat käyneet mukaan tohon kampanjaan! Tosi hieno idea! :))

  ReplyDelete
 4. Kiva, että lähdit mukaan kampanjaan! :)

  Ja VAU, miten hienoja kuvia blogissasi on! Blogin ulkoasu ei ole yhtään omantyyliseni, mutta silti tykkään siitä tosi paljon! Tyylikästä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että eksyit kommentoimaan! Kiitos paljon, piristää aina ihanasti positiivinen palaute blogista <3

   Delete

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne