-->
ekaan1ekaan

Hain viime torstaina postista söpön paketin, jonka tuoksu osui mun nenään hetki kun sen käteeni sain. Sain Lushilta pienen paketin, jonka sisältö yllätti mut tosi positiivisesti. Paketissa oli siis kolme ihanaa tuotetta: 9 To 5 -puhdistusmaito, Sweetie Pie -suihkujelly ja Karma Komba -kiinteä shampoo. Tällä setillä saankin kätevästi pestyä hiukset, vartalon ja kasvot!

Lush valmistaa siis tuoreita käsintehtyjä kosmetiikka tuotteita, joissa on paljon luomu raaka-aineita  luonnosta. Tuotteita tai mitään niissä olevia raaka-aineita ei ole myöskään testattu eläimillä. Myös pakkausmateriaalit Lush pitää mahdollisimman minimissä ja ne vähimmätkin on tehty kierrätetystä muovista. Tiesitkö muuten, että  kun palauttat viisi mustaa tyhjää ja pestyä purkkia Lushille saat tuorekasvonaamion vaihdossa? :-)

Mä en oo koskaan ennen saanut käsiini Lushin tuotteita, joten kaikki nää on mulle täysin uusia uutuuksia. Alku silmäyksen, tuoksuttelun ja testailun jälkeen kaikki vaikuttaa tosi hyviltä ja varmasti toimivilta. Infoilen teille myöhemmin vielä mitä tykkäsin näistä tuotteista, haluun ihan kunnolla testailla näitä ennenkuin sanon juuta tai jaata. Oletteko te kokeilleet koskaan Lushin tuotteita? Löytyykö suosikki tuotteita keneltäkään? Entäpäs joko ootte käyneet vilkasemassa heidän uuden liikkeen Helsingissä? :-)

-- yhteistyössä Lush / postaus ei sisällä mainoslinkkejä !

10 kommenttia

 1. oi jammm! pakkaukset ym näyttää ainaki tosi hyvältä ja ois kiva päästä itsekkin kokeileen hetimmiten!! tuollaisia luomujuttuja muutenkin olis hurjan kiva saada myös omiin käsiin, ne jotenki houkuttelee, kun tietää tavaran olevan lähestulkoon vaan "sitäitteään" :D eikä mitään jäätäviä lisäaineita alkoholin ym kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näitähän pystyy tilaamaan ihan kotiin tuolta nettisivuilta ja voin jo tässä vaiheessa luvata, että vaikka hinta tuntuiskin "normaalia" kalliimmalta niin suosittelen todellakin kokeilee, koska nää on vaan just sitä itteensä, niinku sä sanoit :-D

   Poista
 2. Uu näyttääpä kivoilta :) kerro sitten miten on vaikuttanut yms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kerron tottakai, oon kerennykki jo testailla näitä kaikkia muutamaan otteeseen :-)

   Poista
 3. Tutustuin Lushiin Uudessa-Seelannissa koska se on siellä tosi iso juttu :) Niillä on kyllä tosi kivoja ja hyväntuoksusia tuotteita <3 Kerro ihmeessä millaiset nää tuotteet on ollu! :)

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 4. Ei vitsit tää sun ulkoasu on ihan mieletön!
  Ite tykkään hirmusesti lushin käsisaippuoista, muuta tosin en ole edes testannut!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Uu en ookkaan aiemmin tämmöseen merkkiin törmännyt! Teethän jälkenpäin jonkinlaisen tuotearvion näistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa, mä ajattelin että kaikkihan näistä jo tietää :-D ja kyllä, kaikista on tulossa vielä lisää juttua tänne myöhemmin

   Poista
 6. Kuulostaa ihanalta! Pitänee tutustua ja innolla odotan arvosteluja näistä! :) Voi että mä rakastan sun kuvien asettelua, nää on niin ihanasti sekasin mutta niin ihanasti järjestyksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kommentti, kiitos! oon jo vähän kyllästyny laittamaan vaan kuvii allekkain niin piti keksiä jotain uutta :-D

   Poista