06 / 2015

Sunday, June 28, 2015

1Varailin tuon Blog by the book -blogioppaan kirjastosta jo ennenkuin jatkoin bloggaamista täällä uudessa blogissa, mutta sain sen vasta pari päivää sitten itelleni. Tosi hyvä kirja, paljon vinkkejä bloggaamiseen ja juttuja myös monesta jollakin tavalla menestyneestä bloggaajasta. Aika paljon jo itsestäänselviä asioita mulle, mutta aloitteleva bloggaaja saa tästä kirjasta varmasti paljon irti.
2Aikaa on kulunu paljon myös eri sarjojen parissa pitkin öitä. Tuhosin uusimman oitnb (!!!) kauden viikossa ja sen lisäks on tullu kertailtua gossip girlin ekoja kausia, sekä american horror storya. Myös maikkarilla tällä hetkellä pyörivä salaisuuksia ja valheita on tooooosi hyvä!
4Ihan tän kuun alussa täällä oli kuopio tanssii ja soi -festivaalit. Ei ne mua oo oikeestaan koskaan kiinnostanu torilla olevia ilmaistapahtumia enempää .. :-D mutta timi lexikon oli kyl hyvä. Uniikiltaki on tullu uusi levy, kantsii käydä kuuntelee.
3newbie barbie kynnet ja hiuskoru
6S E L F I È -- Bongasin facebook kirpparilta ihan tositosi hyvässä kunnossa olevat converset just mun koossa, enkä näistä maksanu ku 10€. Oliki jo aika hankkia uudet kaveriks mun entisille kuluneille consseille.
5Saatin tänää kuvailtua uusia asukuviakin, niitä tulossa heti kun iskä saa mun koneen taas kunnolla toimimaan. Oonko ainoo joka ei oikein osaa postata millää muulla ku sillä tutulla koneella? Kuvien muokkaus varsinki tuottaa mulle ihan hirveetä tuskaa, sen takii ipadilla postailu ei onnistu jos kuvat ei oo jo valmiina muokattu :-D

10 comments

 1. Oho saitpas conssit halvalla! :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep, oli kyllä hyvä löytö! :-)

   Delete
 2. Oi, noi kynnet on hirmusöpöt. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. thäääänks, joteki tykkään paljo enemmä tälläsistä barbie kynsistä :-D

   Delete
 3. Kumma kun en oo sun blogiin ennen törmännyt, liityn kyllä lukemaan! Ja tosi kiva postaus. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti viivi :-) tervetuloo lukemaan ja toivottavasti tykkäät jatkossakin postauksista!

   Delete
 4. ihania instakuvia, nämä postaukset on siitä hyviä, kun oikeesti tuntuu et menee vaikka kuinka paljon kuvia ohitte! ku ehkä kerran päiväsä joskus ehtii instaa selailla:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. musta tuntuu ettei kaikkien kuvat ees tuu mun insta feedille ku menee nii paljon kaikkee aina ohi :-D

   Delete
 5. hei, sulle on Liebster Award blogissani : http://kiia-sofia.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html :-)

  ReplyDelete
 6. Kivoja kuvia! Pääsit muuten lempi blogini -postaukseen, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa :-D

  http://fs-krista.blogspot.fi/2015/06/favourite-blogs.html

  ReplyDelete

INSTAGRAM @NOORAJJULIA
Copyright © K I D U L T
Design by Fearne